White Field.notion of being/Frontal Solos Part 1

Urpremiere: Therese Skauge & Ulrik Imtiaz Rolfsen / Nypremiere: Tone Kittelsen

«WHITE FIELD. notion of being»
Dansekunstner Therese Skauge og filmskaper Ulrik Imtiaz Rolfsen har begge lang fartstid på hver sin kant, både nasjonalt og internasjonalt. Dette er deres første uavhengige samarbeid om scenisk og filmatisk uttrykk. De undersøker sammenhengen mellom sannhet og tilstedeværelse. Er den sammenhengen alltid absolutt? Når oppstår virkelighet og når opphører den? Er tilstedeværelse en fullstendig absorbering av sin tilstand? Er dans kroppens hengivenhet til øyeblikket, mens film er en passiv reproduksjon av tilstand?

Dans, koreografi: Therese Skauge / Film: Ulrik Imtiaz Rolfsen /
Lyddesign: Gunnar Innvær / Lysdesign: Sigve Sælensminde / Produsent: Cathe Sjøblom og MovingStone

Støttet av Kulturrådet, Fond for lyd og bilde og Fond for utøvende kunstnere

Forestillingen er co-produsert av Bærum Kulturhus – Regionalt kompetansesenter for dans

«Frontal Solos Part 1»
Tone Kittelsen er danser, koreograf og kurator. Hennes egne verk har blant annet blitt fremført ved ulike festivaler i inn- og utland. «Frontal Solos Part 1» er den del av prosjektet How to Solo, en solopraksis Kittelsen har arbeidet med siden 2013. For denne double bill–visningen presenteres «Frontal Solos part 1» i en scenisk ny, bearbeidet versjon.

Dans, koreografi: Tone Kittelsen / Øvrige medvirkende: TBA

Støttet av Cultiva Express og Fond For Utøvende Kunstnere

ca 75 min med pause

Plukk og Miks: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.
rabatt på ordinærprisen. A-kortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kortet kan kjøpe opptil 2 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset fremvises frem ved innslipp til forestillingen.

Nodakort: Innehavere av Nodakortet kan kjøpe opptil 2 billetter til kr. kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-) per billett. Kortet  fremvises ved innslipp til forestillingen.