Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

WEE/Francesco Scavetta & Batagraf/Jon Balke

Surprised Body Project

Fysisk – humoristisk – dynamisk - «Surprised Body Project» er en sjelden dansekonsert med bevegelse og musikk som betar. Norske og internasjonale dansere i verdensformat forenes i avansert samspill med livemusikk av Jon Balke / Batagraf.

«Dansekompaniet Wee slutter aldri å fascinere. En sjelden dansekonsert» - Aftenposten, Inger-Margrethe Lunde.

Som tittelen viser, er forestillingen inspirert av potensialet i det å la seg overraske og påvirke. Når danserne beveger seg, åpner de opp for å overraske seg selv og andre. De overveier fortløpende sin evne og vilje til å påvirke og bli påvirket. Men for publikum kan undersøkelsen like gjerne oppfattes som en helt annen dans, fysisk, musisk og humoristisk.

Scenen er åpen, og scenografien består av et vakkert tregulv en stor lysrigg og en flere meter lang perkusjonsrekke, der musikken fremføres live av jazzgruppen Batagraf. Musikken er originalskrevet av Jon Balke som også står på scenen.

Wee er Francesco Scavetta og Gry Kipperberg. I Bærum Kulturhus har de med seg syv medskapende internasjonale dansere, og Batagraf. Balkes perkusjonsstenketank utvikler ny rytmisk tenkning. I «Surprised Body Project», tar de for seg rytme slik den kommer til uttrykk i språk.

Med stor energi preger danserne forestillingen både rytmisk og visuelt. De har vært aktivt med i prosessen og utviklingen av forestillingen, som er blitt en humoristisk, tilgjengelig og foranderlig studie i dansernes evne og vilje til å la seg overraske og påvirke. Forestillingen er en bevegelig komposisjon som utforsker koreografiske og improvisatoriske strategier.

Forestillingen har blitt vist til stor suksess i en rekke land som; Østerike, Argentina, Makedonia, Bulgaria, India, Norge, Brasil, Chile, Venezuela, Spania, Romania, Albania, Russland, Island, Slovenia, Kroatia, Japan, England og Colombia.

 

Medvirkende

Siste turneversjon er skapt i samarbeid og dansens av: Luke Divall, Ben McEwen, Petra Hrascanec, Riina Kalmi, Gry Kipperberg and Tiia Ojala
Musikk komponert av: Jon Balke
Musikk fremført av: Batagraf, Jon Balke and Snorre Bjerck
Lysdesign av: Stefano Stacchini
Kostymedesign av: Gjøril Bjercke Sæther
Fotograf: Beelaert and Bjørn-Eivind Årtun
Produksjon: Wee

Co-produsert av: Dansens Hus – National Scene for Dance/Oslo, Greenwich Dance/London

Støttet av: Arts Council Norway, Fund for Performing Artists, Fond for Lyd og Bilde, Nordic-Baltic mobility program  

I samarbeid med: Vitlycke-Centre for Performing Arts

Original version created in collaboration with: SEAD/ Salzburg, Festival Buenos Aires Danza Contemporanea/ Buenos Aires, Bienal Internacional de Dança do Ceará / Fortaleza (Brazil) and Dansmakers Amsterdam

Varighet

70 minutter

Hjemmeside

Hjemmeside til kompaniet: http://wee-francescoscavetta.no/

Rabatter

Plukk og Miks 2018: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Budstikkakort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kortet kan kjøpe opptil 2 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student/NODA-kort: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen.

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 325.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender