Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Utstilling: Teresa Puig

  Beyond the Horizon

  Teresa Puig viser en serie vakre, stillferdige fotografier basert på tegninger eller digital print, samt et stedsspesifikt verk som kommer til å pryde hele frontfasaden.

  Å bevege seg fra et sted til et annet er en del av menneskets daglige, naturlige aktivitet. Vi befinner oss på et tomt, immaterielt og usynlig sted, som vi ikke helt klarer å oppfatte. Puig leker med vannrette linjer og streker som løper fram og tilbake, noen overlapper og noen viker utenfor som bølger på et hav. De forteller sine individuelle historier. Gjennom repetisjon av linjene oppstår det en dialog. På denne måten reflekterer hun over avstand og tilstedeværelse. Gjennom verket i vinduet skapes også dialog mellom rommet innendørs og verden utenfor. Den luftige lyse Foajéscenen til Snøhetta egner seg særlig godt til å formidle dette.

  Teresa Puig er uteksaminert med en mastergrad i digital kunst og kultur ved UOC LABoral, Spania (2013). Hun har også en mastergrad i kunst fra UWIC, University of Wales Institute Cardiff, Storbritannia (2006) og en bachelor i visuell kunst (First Class Hons) fra University of Gloucestershire, Storbritannia (2004).

  Puig har hatt residency-opphold i Berlin, Mexico DF, New York og Buenos Aires. Arbeidene hennes har vært vist ved en rekke internasjonale utstillinger og biennaler.

  Teresa Puig bor og arbeider i Stavanger.

  Utstillingen er en del av prosjektet "Møt Barcelona"

  Høytidelig åpning kl. 21.30 på Foajéscenen etter konserten med Cuarteto Casals i kulturhusets Store Sal. Utstillingen vises fram til 22. desember og er tilgjengelig for publikum innenfor kulturhusets åpningstider (tir-lør kl 11-16).

  Print

  Forestillinger

  Priser

  Gratis adgang

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender