• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Ulf Nilseng - Ulf goes Religious part 1

Urpremiere

En naken mann sitter på kne og kikker inn i et hull. På den andre siden ligger en mann ubevegelig på gulvet. En annen sitter på do mens han langsomt faller. De tre befinner seg i hver sine avlukker, adskilte, men likevel sammen. På gulvet ligger blomster. Ulne, dunkende og repeterende rytmer slår ut i rommet. Slik åpnes en serie sanselige hendelser forbundet med sex og religion.

Ulf Nilseng er en danser og koreograf som i en årrekke har arbeidet med skeiv tematikk. I denne forestillingen tar han for seg religion og fenomenet «glory hole». Han behandler og viser nødvendigheten av nærhet. Lysten og smerten forbundet med møter mellom menn kobles her til lengselen etter noe mer. Lengselen etter en høyere himmel. Det profane og det hellige går hånd i hånd i dette skeive og vektløse rommet. Ulf tar oss med utenfor tid, utenfor sted og inn i et kroppslig univers av instinkter og mottakelighet.

Can you hear my voice
    It’s me your special boy
    I wanna be with you
    It’s me
    I know it hurts
    I wanna be with you
    I wanna feel the fruits of heaven

Av og med:
    Ulf Nilseng / Stian Danielsen / Sudesh Adhana / Sjur Miljeteig / Corentin Jean-Paul Marcel Leven / Kerstin Weimers / Jorunn Kjersem Hildre / Jon Tombre

Pilegrimsreise med Cocolita
    Buss fra Oslo sentrum til Bærum Kulturhus
    Avreise foran Elsker (Kristian IVs gate 9, Oslo) hver forestillingsdag

30 minutter før forestillingsstart.

---

Støttet av Norsk Kulturråd. Co-produsert av Bærum Kulturhus - Regionalt kompetansesenter for dans.

Se en liten filmsmakebit HER

Foto og filmtrailer: Tale Hendnes.

Hjemmeside og FaceBook

1 time

Plukk og Miks 2018: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kortet kan kjøpe opptil 2 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student/NODA-kort: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen.