Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Trygve Skaug

  Poet, låtskriver og vokalist, kjent fra bandet St. Morritz og som soloartist

  Trygve Skaug er poet, låtskriver og vokalist, kjent fra bandet St. Morritz og som soloartist. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og låtene har ligget over 100 uker på NRK P1s topplister siden 2010.

  Som forfatter har han gitt ut 3 diktsamlinger, og har med disse blitt en av landets mestselgende lyrikere. Mange har funnet frem til poesien hans gjennom sosiale medier, som for eksempel på instagramkontoer som @RenPoesi.

  Trygve elsker sitt #VerdensFinestePublikum og vil dele både nye og gamle låter og dikt i Bærum Kulturhus.
   

  Rabatter:

  Plukk & Miks 2016/17: 30% rabatt. Vi har samlet alle konserter og forestillinger som Bærum Kulturhus programmerer til en stor kulturpakke. Obs: Gjelder ikke barneforestillinger. Kjøp billetter til minst fire konserter/forestillinger samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris. Kan kun kjøpes fra denne lenken: Plukk & Miks

  ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-)

  Varighet:

  2 timer inklusive pause

  Video:

  Facebook:

  Print

  Forestillinger

  Priser

  170.00 - 295.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender