Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Triple Bill

  Nagelhus Schia Productions AMP

  Premiere på Nagelhus Schia Productions AMP talentutviklingsprogram for unge dansekunstnere.
  Tre nye verk spesiallaget på de åtte utvalgte danserne i en helaftens triple bill.

  CRUSH av Melanie Lane
  Ballettens klassiske fortellinger om romantikk blir plukket fra hverandre og presentert i lys av en moderne tid som aldri står stille. Når alle eventyrgrep strippes bort står kroppen igjen som kjernen for intimitet og ekstase, men også en uro.

  WHITE NOISE av Hege Haagenrud
  White noise: en monoton og konstant lyd som stenger andre lyder ute. I overført betydning er white noise alt vi ikke får med oss; som en film man setter på men ikke egentlig ser. Koreografien tar utgangspunkt i påstanden «alle har ADHD», og publikum ser forestillingen gjennom en simulert tilstand av diagnosen.

  960 sekunder av Guro Nagelhus Schia & Vebjørn Sundby
  Åtte duetter som tar for seg konseptet tid:
  Å snakke om tiden i verden som en tid som går ekstremt fort, skaper en følelse i oss alle av at vi ikke klarer å henge med. Og det forplanter seg underbevisst som en kollektiv skyldfølelse, en ide om at vi ligger på etterskudd. 

  Medvirkende

  Dansere:
  Nadege Kubwayo, David Forsberg, Stian Bergdølmo, Anna Einemo Frøysland, Vilja Kwasny, Hanne Elisabeth Svenning, Benjamin Larsen, Judith Arupa

  Rabatter

  Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kort kan kjøpe inntil 2 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Budstikkakort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe inntil 5 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Facebook

  Varighet

  1 time og 20 minutter inklusive pause

  Print

  Forestillinger

  Priser

  170.00 - 395.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender