Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Tine Thing Helseth Band

  Tine som en stilsikker singer-songwriter med band

  TINE THING HELSETH slapp høsten 2017 sitt album ”Never Going Back”, og dette er noe helt annet en hva vi har hørt fra henne tidligere – her møter vi Tine som en stilsikker singer-songwriter.

  Albumet er spilt inn i studio med eget band og selvskrevne poplåter, noen skrevet i samarbeid med gitarist Jarle Storløkken. Det er produsert av Mathias Eick og ble sluppet 18. august i forbindelse med Tines 30-årsdag og bursdagskonsert i Operaen. Høsten 2017 og vinteren 18 legger Tine og bandet ut på turné med dette nye, spennende materialet.

  Veien fram til dette albumet har vært en kreativ prosess som ble satt i gang av et enormt overskudd og behov for å skape noe nytt. Det begynte med et par låter, også strømmet det på. Det var en ny opplevelse for Tine å være i studio med egne låter og med band, og noe ganske annet enn med de klassiske innspillingene hun har gjort tidligere. Tine Thing Helseth leder bandet. Med seg har hun Jarle G. Storløkken (gitar og medarrangør) Gunnar Flagstad (piano), Aksel Jensen (bass), André M. Viervoll (tangenter) og Olaf Olsen (slagverk).

   

  Varighet

  2 timer inklusive pause

  Hjemmeside

  Facebook

  Rabatter

  Plukk og Miks 2018: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

  ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen.

   

  Print

  Forestillinger

  Priser

  170.00 - 345.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender