Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Sven-Bertil Taube og Göran Fristorp

  Sveriges visemagikere besøker Sandvika

  Göran Fristorp regnes som en av Skandinavias ledende singer-songwriters, med eminent gitarspill, fantastisk røst og en enorm allsidighet. Sven-Bertil Taube er også en favoritt på visescenen, både via hvordan han representerer musikken til faren Evert Taube, og via tolkningen av poeter som Carl Michael Bellman, Nils Ferlin og Mikis Theodorakis. Han har videre en omfattende filmkarriere bak seg, senest i «Menn som hater kvinner» og «Jag etter vind».

  Hver for seg har de gjort seg bemerket på den skandinaviske musikkscenen. Sammen er de to av de fremste forvalterne av den svenske visearven. Med Taubes personlige tolkninger av Taube-materialet og med Fristorps virtuositet og intensitet skaper de visemagi.

  Sommeren 2013 gjorde Fristorp og Taube sin første turné sammen noen sinne, og det til utsolgte hus og fantastiske kritikker. Sommeren 2014 gjentok og overgikk de suksessen fra året før, og dette resulterte nok en gang i en Sverige-turné høsten 2014.
  I februar 2015 er Göran Fristorp og Sven-Bertil Taube igjen klar for å ta Norge med storm, og denne gangen besøker de de større kulturhusene for å varme opp vintertrøtte nordmenn.

  Varighet: 75 min. uten pause.
   

  Print

  Forestillinger

  Priser

  165.00 - 365.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender