Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Stian Danielsen: Entitled

  Solo danseforestilling av og med Stian Danielsen

  Vår identitet er blant annet knyttet til vår kulturell arv, til rase, seksuelle preferanser og kjønnsroller, alder og sosial klasse. Tidlig sosialisering og et endeløst trykk av forventninger er også med på å forme vår identitet. Noen aspekter av dette har blitt oppkonstruert for oss, andre aspekter oppkonstruerer vi selv. Allikevel, alt for ofte, blir uttrykk for individuell identiteten undertrykt, misoppfattet eller tolket som avvikende oppførsel. Med sin nye soloforestilling, "Entitled" inviterer koreograf Stian Danielsen oss inn i en mørk hule hvor hans kropp eksponerer sitt eget mangfold som et humanitært uttrykk mot ekskludering og utstøting.

  Forestillingen "Entitled" er en flerlaget og sanselig lek med det ubegripelige, hvor kropp og vokal veves sammen i vibrasjoner, fra mikro-bevegelser til store svingninger. Dette er et verk som ved å kodifisere kroppens former og uttrykk gjør både rom og kjønn tvetydig før det løser seg opp i en kroppslig erkjennelse av først og fremst å være menneske.

  Støttet av: Norsk Kulturråd | FFUK | Fond for Lyd og Bilde

  Foto: Yaniv Cohen

  Rabatter

  Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

  ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen.

  Varighet

  1 time

  Medvirkende

  Koreografi: Stian Danielsen
  Danser: Stian Danielsen
  Dramaturgi: Thomas Schaupp
  Lysdesign: Martin Myrvold
  Kostymedesigner: Linje S. Maher
  Komponist og lyddesigner: Morten Pettersen
  Lyddesigner: Terje Wessel Øverland

  Bilder og film: Yaniv Cohen
  Admin: Kirre Arneberg
  Kreativ produsent: Lene Bang Org.
  Medprodusenter: Bærum Kulturhus

   

   

  Print

  Forestillinger

  Priser

  170.00 - 250.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender