Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Sølvi Edvardsen: MAN

Sudesh Adhana – i krysningspunktet mellom to kulturer.

Både koreograf Sølvi Edvardsen og danser Sudesh Adhana arbeider innenfor et vidt spenn av bevegelse, fra et finstemt indre språk til stor fysikk. MAN er et prosjekt som ønsker å koble og utdype mulighetene for fortelling og formidling innenfor dette registeret gjennom en utøver på scenen. Etter 35 år som koreograf ønsker Sølvi Edvardsen å forsterke sin interesse for enkeltmennesket ved å gjøre et dypdykk i en dansekunstner.

Ved å utfordre hverandre ønsker koreograf og danser å finne et bredt spekter av uttrykk som favner både alvor og humor i utforskningen av livets kompleksitet og mangfold, og i tillegg speiler det å være tokulturell. Sudesh Adhana er indisk og i tlllegg til sin kompetanse innen indiske danseformer, er han utdannet i samtidsdans ved Kunsthøgskolen i Oslo. I tillegg til selv å være koreograf har han arbeidet med flere norske samtidskoreografer. Sølvi Edvardsen har helt siden studietiden hatt en spesialinteresse for klassisk indisk dans, og dette resulterte i oppdrag for UD i India 2002 hvor Sølvi og Sudesh møttes.

Musikken er laget av Kim Sølve med gruppen Swarms, og er et viktig ledd i utviklingsprosessen av konseptet.

Å finne det maksimale med det minimale er essensen i forestillingen. En naken scene forandres kun av lys og projeksjoner som danner ramme for en danser som søker å favne en prosess som belyser det å arbeide konstruktivt for å finne egen indre balanse. Samarbeidet med lysdesigner Paul Vidar Ramon Sævarang er derfor avgjørende for den totale visuelle helheten.

MAN er sam-produsert av CODA Oslo International Dance Festival og Riksteatret

Medvirkende

Koreograf | Sølvi Edvardsen
Film, kostyme, rekvisitt | Sølvi Edvardsen
Søm | Johanna Sutinen
Metall | Arne Øystein Lunner
Produsent | Kirre Arneberg

Varighet

1 time og 55 minutter inklusive pause.

Rabatter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kortet kan kjøpe opptil 2 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 345.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender