Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  SMAK - Wongraven Wines

  Velkommen til Sigurd Wongravens eget lidenskapelige vinunivers

  Mange kjenner kanskje Sigurd Wongraven best som gitarist og frontfigur i blackmetal-bandet, Satyricon, som har turnert verden rundt de to siste tiårene. Parallelt med hektisk turnévirksomhet og studiojobbing har Wongraven fordypet seg grundig vinfaglig og produserer i dag flotte kvalitetsviner under navnet Wongraven Wines.

  På mange måter kan Wongraven Wines sees på som Sigurd Wongravens eget lidenskapelige vinunivers hvor Sigurd selv jobber tett med utvalgte vinbønder og blander egne cuveér fra sentrale vinregioner i klassiske stiler med et unikt og eget preg. Wongraven er involvert i alle faser av produksjon som innhøsting, tapping og design av vinene. Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil. I dag produserer Sigurd viner i nært samarbeid med stolte vinbønder i Champagne, Piemonte og Pfalz i Tyskland. Vi smaker fire av hans viner: Champagne,Riesling, Langhe Rosso og en eksklusiv Barolo.

  Dette blir en kveld med mye godt i glasset og et fengslende foredrag fra en dedikert og kompromissløs hovedperson. Velkommen!

   

   

  Rabatter

  Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

  ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Varighet

  to og en halv timer.

  Aldersgrense

  18 år

  Print

  Forestillinger

  Priser

  600.00 - 600.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender