Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

SMAK av portvin

Å smake portvin er som å smake på historien

Frithjof Nicolaysen, med formell bakgrunn som mikrobiolog, har arbeidet med vin i nesten hele sitt voksne liv.

Gjennom sitt mangeårige virke som kvalitetssjef i Vinmonopolet og senere Arcus med ansvar for de innkjøpte kvaliteter, har han satt markante spor i det norske og internasjonale vinlandskap.

Hans viktige fanesak er den objektive sensorikk. Den sensoriske analyse er en objektiv smaksanalyse der mennesker brukes som analyseintrumenter i vurdering av vin og brennevin gjennom syns-, lukte- og smakssansen.

Frithjof Nicolaysen er i dag Norges fremste autoritet på vinproduksjon og vinkjemi, og han har publisert mange artikler innen området. I tillegg til sin faglige tyngde er han kjent som livsnyter så vel som mat- og vinentusiast. I 1998 ble han tildelt hederstittelen Conseiller d’Honneur av Commanderie de Bordeaux for stor innsatsvilje, glede og entusiasme i vinens tjeneste.

Frithjof Nicolaysen ble i 2005 valgt til president i European Federation of Wine and Spirits Importers and Distributors. Han er norsk representant i spiritsEurope og norsk teknisk ekspert i OIV, Den Internasjonale Vinorganisasjonen med sete i Paris.

Varighet

2 timer

Rabatter

Plukk og Miks Lisboa: 30% rabatt. Kjøp billetter til minimum tre av konsertene og få 30% rabatt. Kjøp billettene her

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

 

Print

Forestillinger

Priser

340.00 - 480.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender