• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Smak av mjød, øl og sider

Kom og smak deg frem til årets juledrikk.

Malt, humle, eple, pære og honning. Ingredienser og smaker som mye av vår flytende kulturarv baserer seg på og som har blitt brukt til å lage alkoholholdig drikke siden vikingtiden.

Vi har hentet tilbake Espen Smith, forfatter, kåsør og øl-ekspert, fra den populære øl-smakingen i vår. Med hans kunnskap om opprinnelsen og anvendelsen av drikkene gjør vi et dypdykk inn i teknikker og smakene fra denne deilige norske håndverkstradisjonen. Spesielt spennende blir det med mjøden – denne myteomspunnede drikken som er en av verdens eldste alkoholdrikker.

Vi skal smake på minst fem ulike drikker basert på malt og humle denne kvelden. Vi gjør samtidig oppmerksom på at ved smakinger er det ca 1/2 vanlige glass som blir servert.

Velkommen til Kulturhuset!