Automatically translated with Google Translate
  • FÅ BILL!
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Smak av belgisk øl

Espen Smith foredrar om The great beers of Flanders

Vi smaker oss gjennom noe av det beste ølet som finnes. Belgisk bryggerikultur, historie og servering av delikatesser – uslåelig combo!

Belgisk ølkultur er en pilar i landets identitet og en kilde til nasjonal stolthet. Gjennom århundrer har man foredlet kunsten å skape velsmakende varianter på brygg av enkle bestanddeler som maltet korn, humle, gjær og vann.

Trappist, Blonde, Wit, Abbaye, Oude Geuze, Saison, Lambik, Tripel og surøl - smak-kveldens foredragsholder Espen Smith tar deg med på en reise i et land som i utstrekning er lite men i ølsammenheng en stormakt. Med sesongens «Møt Antwerpen»-fokus er det naturlig å også tilby smaker fra kulturbyen – gled deg til fristelser fra bryggeriet De Koninck.

Espen Smith underviser ved Norsk Sommelier Utdannelse med ansvar for fagområdet øl. Espen er også forfatter av flere bøker om øl og akevitt.

Sammen med de flytende belgiske nytelsene blir det denne kvelden også servert smakebiter av blant annet ost og sjokolade.

 

 

 

Rabatter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Varighet

en og en halv time

Print

Forestillinger

Priser

320.00 - 450.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender