Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

SMAK av Barcelona

Seks viner og smakstallerken

Barcelona og vin hører definitivt sammen, men produksjonen av de edle dråpene man gjerne nyter ved et lite bord i Barri Gotic, den kan da umulig finne sted nært byen? Si ikke det - kikker du på kartet ser du at storbyen er omkranset av solide vindistrikter som Penedes og Priorat. Denne kvelden får vi smake seks viner som alle representerer Barcelona-tilknyttede vindistrikter på en utmerket måte.

Dagens Næringslivs vinskribent og tidligere vinner av nordisk mesterskap for sommelierer, Merete Bø deler av sin kunnskap i et foredrag alle Barcelona- og vinelskere bør få med seg.

For å binde smaksopplevelsene fra seks kvalitetsviner, deriblant to cava, serveres det også en liten smakstallerken med katalanske spesialiteter.  

 

 

Rabatter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Varighet

to timer

Aldersgrense

18 år

Print

Forestillinger

Priser

370.00 - 525.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender