Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  SKAUT

  Urpremiere. Frikars danseforestilling med fem kvinnelige dansere

  Hva kan ei kvinne være? Er det noe i dag hun ikke kan eller bør være?
  Finnes det noe feminint og maskulint i dansen, og hva skjer med kjønnsrollene i den norske folkedansen når kvinner i 2020 får spille begge roller, og ta de heftigste mannerollene?
  I SKAUT fokuserer koreograf Hallgrim Hansegård og fem medskapende dansere på tematikken rundt tildekking, avdekking og kontroll av kropp.
  Kvinnen både strammer og slår ut håret gjennom knytt samtidsdans og fri folkedans.

  I Norge har skautet blitt brukt til å både kontrollere og søke frihet. Kan norske kles- og bevegelsestradisjoner gi nytt perspektiv til dagens hijab?

  Gjennom en blanding av folkedanstradisjoner og moderne dans har Frikar etablert seg som en viktig stemme i norsk samtidsdans.

  SYSEMINAR
  Har du interesse for kostyme, tekstil og (re)design? Da har vi det rette for deg! Det tilbys et spennende seminar i forkant av forestilling som er knyttet til produksjonens tematikk. Les mer og kjøp billetter HER. Begrenset antall deltakere!

  Medvirkende

  Regi, koreografi og scenografi:​ Hallgrim Hansegård
  Medskapande dansarar: ​Nora Svenning, Sara Enger Larsen, Ornilia Ubisse, Anita Vika Langødegård og Sigyn Åsa Sætereng
  Komponist: ​Erlend Apneseth
  Dramaturg: ​Célestine Hennermann
  Kostymedesign: ​Inger Stinnerbom
  Kostymeassistent: Marita Solhjell Ølander
  Lysdesign: ​Gard Gitlestad
  Musikarar innspelt musikk: ​Erlend Apneseth, Øyvind Hegg-Lund og Stephan Meidell
  Folkedraktekspertar: ​Magny Karlberg og Bjørn Sverre Hol Haugen
  Dansehistorikar: ​Elisabeth Svarstad
  Foto: ​Antero Hein

  Rabatter

  Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kort kan kjøpe inntil 2 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Budstikkakort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe inntil 5 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Vestre Viken venneforening: 25% rabatt. Medlemmene av Vestre Viken venneforening kan kjøpe inntil 5 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Medlemskapet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Varighet

  1 time og 15 minutter

  Facebook

  Film

   

   

  Print

  Forestillinger

  Priser

  0.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender