Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Skalldyrfest

Vi spiser en stor skalldyrtallerken og smaker på deilige viner

Vinter = skalldyrsesong. Vi hyller havets delikatesser med et skikkelig festmåltid. I tillegg smaker vi på passende viner.

En mulighet du ikke kan la gå fra deg om du elsker skalldyr. Vinteren er så definitivt den rette tiden å spise skalldyr på – havet er kaldt og klart og dette gjenspeiles i råvarene som høstes. I Bærum Kulturhus hyller havets frukter med et skikkelig festmåltid for alle som setter pris på rene, friske og smakfulle skatter fra sjøen.

Som besøkende på vår Skalldyrfest får du et måltid bestående av en halv fersk kokt hummer, kokt kongekrabbe, sjøkreps, reker, dampede skjell og sashimi av laks og kamskjell – det hele servert sammen med deilige hjemmelagde dressinger, majones, nystekt brød og Kviteseidsmør.

I glassene denne kvelden får gjester spesielt utvalgte viner fra Puligny og Chassagne-Montrachet i Burgund og Champagne -tilsammen fire glass. Bærum Kulturhus’ egen Sommelier Kjell-Tore Senkpiel holder også et kort foredrag om vinene og hvordan disse harmonerer med kveldens meny.

Begrenset antall plasser. 

1. febr kl. 10 = Siste frist for kjøp av billetter

På grunn av bestillingstid for hummer, sjøkreps etc. må vi stenge billettsalget fredag 1. feb kl. 10.00.

Print

Forestillinger

Priser

945.00 - 1 345.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender