Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Skyskraperartist AS

  Sissels Jul 2020

  Ingen jul uten Sissel!

  «Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg» - Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017.

  I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.

  Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

  De siste årene har Sissels Jul vært en stor suksess, og i 2020 legges juleturneen til både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland i tidsrommet 19. november – 20. desember.

  Sissel har med seg sitt fantastiske band, og konserten inneholder alt fra klassiske julesanger til soul- og gospelperler, sanger som virkelig får julestemningen til å senke seg over publikum!

  Foto:  Kristin Saastad

   

   

   

  Rabatt til ABBL-medlemmer

  ABBL er samarbeidspartner med Bærum Kulturhus, og medlemmer kan kjøpe billetter med rabatt. Til denne konserten er holdt av 40 billetter med 20% rabatt til ABBL-medlemmer.

  Varighet

  1 time og 30 minutter

   
  Print

  Forestillinger

  Priser

  580.00 - 895.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender