Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Shaolin Kung Fu

The Mystical Power of Shaolin Kung Fu

Shaolin-munker er kjent for sin disiplin, styrke og mot. 12. april kan du oppleve en enestående forestilling med de verdenskjente kinesiske munkene for første gang i Bærum.

Deres tradisjon for fred, harmoni og spiritualitet vokste fram i år med kamp, invasjon og krig. Den konstante trussel mot deres hellige tempel førte for 1500 år siden til at Shaolin-munkene skapte en unik form for kampsport basert på sin åndelige overbevisning. De kalte den Kung Fu.

Opplev det ypperste av kinesisk kampsport og livsfilosofi på nært hold, når historien om Shaolin-munkene fortelles gjennom voldsom og velkoreografert Kung Fu. Showet demonstrerer en blanding av perfekt kroppskontroll, spektakulære kampteknikker og rolig meditasjon. At flere av elevene som opptrer er i barneskolealder gjør det ikke mindre unikt.

Historien om Shaolin går over 1500 år tilbake til da den indiske munk Tamo utviklet zenbuddhisme, som fokuserer på sammensmeltingen mellom kropp og sinn. Målet var å styre kroppen gjennom sinnets kraft, og i dag kan munkene vise utrolige fysiske ferdigheter, lært gjennom meditasjon og treningsøvelser. Shaolin-tradisjonen er grunnlaget for deler av den moderne kampsporten kung-fu.

Dette er noe av det nærmeste vi kommer «filmmagien» vi tenker på fra filmer som Snikende Tiger, Skjult Drage, i virkelighetens verden, like foran oss på scenen: Unik, spennende, særpreget og fantastisk med ville og voldsomme bevegelser og masterøvelser, som beviser munkenes imponerende kroppskontroll. Øvelsene utføres av mestre og elever fra Shaolin-tempelet, som alle lever etter zenbuddhismens strenge regler.

Shaolin appellerer til hele familien og alle aldre. De kinesiske Shaolin-munkene, med sin ufattelige kroppsstyrke og smidighet, tar oss med på en forrykende og tempofylt reise til den mystiske verden av Zen, og gir en oppvisning i imponerende Kung Fu og Qi Gong-øvelser.

Shaolin er: Balansen mellom Yin og Yang, komplementert av hard og myk, og fravær av ånd og form.

Varighet og anbefalt alder

Varighet: 2 timer inkl pause

Showet passer for hele familien og alle aldre. Bærum Kulturhus har satt en veiledende aldersgrense til 12 år, men dette betyr at det er opp til de foresatte å vurdere om kampsport er noe for barna. Det skal ikke være noen støtende eller voldelige scener i forestillingen. 

Video

Rabatter

Plukk og Miks 2018: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Kr. 230,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen

 

 

Print

Forestillinger

Priser

220.00 - 525.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender