• ARRANGØR: Bærum Kulturhus, regionalt kompetansesenter for dans

Seminar: Hva er galt med naturen?

Miniseminar og forestilling

I tilknytning til forestillingen «Wild places : : Mountain» 21. oktober kl. 12.00 arrangerer Bærum Kulturhus og CODA – Oslo international dance festival et miniseminar med økologi som tema,

Gjennom dypøkologien til Arne Næss har tenkning om naturen fått en sentral plass i norsk filosofi. Mange forskere sier at vi nå befinner oss i Antropocen, menneskets tidsalder. Vi lever i en natur som vi for en stor del innretter etter våre egne menneskelige interesser. Men noe er tydeligvis galt med naturen – ting går ikke etter planen. Hvor går vi herfra? Er teknologi en del av løsningen, eller problemet? Og hvordan kan kunsten bidra til å sette miljøpolitisk dagsorden?

I panelet sitter b.la Morten Tønnessen, førsteamanuensis i filosofi ved Universitetet i Stavanger, Kenneth Flak danser og koreograf og Nikki Schei, førstekandidat fra Miljøpartiet De Grønne i Bærum.

Konfransier: Kyrre Texnes, Creator of Movements Varighet seminar: 13:30 - 15:30

Forestilling: kl. 12.00 - 13.00

Lunsj: 13.00 - 13.30 (mulighet å kjøpe lunsj i vår kafe)

Seminar: 13:30 - 15:30- Gratis

I samarbeid med CODA-Oslo international dance festival

Seminaret er støttet av Fritt Ord.

Seminaret er gratis. Billetter til forestilling kl. 12: 165.00 - 265.00 NOK