Sans og Samling - Sans og Samling. Barn 0 - 3 år

Et fargesprakende univers for barn fra 0-3 og 3-6 år

Sans og Samling er inspirert av målgruppens åpne eksistens i verden. Barn fra 0 til 6 år befinner seg i en fase av livet hvor voksnes logikk ennå ikke er gjeldende. I Sans og Samling møter de et univers som taler til denne tilværelsen og lar det sanselige står i sentrum.

Sans og Samling er en forestilling som finner sted i en bevegelig installasjon. Gjennom både observasjon og deltakelse med egne kropper blir barna selv en del av helheten. Plutselig befinner de seg under en fargerik silkehimmel hvor en kattepusmyk fisk kan sittes på, en snegle rasler når den ristes, og danserne gror nye hoder over hele kroppen.

Inspirert av 70-tallets sterke farger og analoge virkemidler vil barna få en helhetsopplevelse hvor lek og fantasi røres sammen til en forlokkende verden! Det vises to litt ulike forestllinger tilpasset aldersgruppenen 0-3 og 3 -6 år.

Sans og samling er andre forestilling i Dansens Hus sitt prosjekt STOR kunst for små barn, som er kommet i stand med generøs støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

40 minutter

Utøvere: Trine Lise Danielsen Moe og Marianne Skjeldal
Utøvende forestillingsavvikler: Ingvild Langgård
Koreografi: Ingri Fiksdal
Musikk: Ingvild Langgård
Scenografi og kostymer: Signe Becker
Produsent: Nicole Schuchardt og Eva Grainger
Co-produsert av: Dansens Hus
Foto: Tale Hendnes

Støttet av: Norsk Kulturråd og Sparebankstiftelsen DNB.

Facebook og videoklipp

Facebookevent Bærum Kulturhus

Se filmklipp fra forestillingen HER

Anbefalt alder: 0 - 3 & 3 - 6 år

Det er to litt ulike forestillinger, tilpasset de to aldersgruppene 0-3 og 3-6 år.

Fredag 23. november:
- kl. 09.30: 0-3 år