Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Asker og Bærum Ungdomskorps

  Samarbeidskonsert med ABUK og Happy Feet

  En storslagen og original musikk- og danseopplevelse som alle burde få med seg!

  Asker og Bærum Ungdomskorps og Happy Feet inviterer til en unik konsert.der korpsmusikk og dans møtes i variert og fengende forening.

  Konserten vil ta publikum med på en reise der dansemusikk fra hele verden spilles av korpset. På flere av stykkene vil også dansegruppen Happy Feet danse til korpsets toner, bl. a. utdrag fra Peter Pan – en leken eventyrballett med mange spennende karakterer. I tillegg vil publikum få oppleve musikk fra våre mest kjente og kjære musikaler.

  ABUK har også hatt gleden av å invitere skolekorpsmusikanter til å delta på konserten som et ledd i å satsingen på framtidig rekrutering til korpset.

  Det blir en storslagen og original musikk- og danseopplevelse som alle burde få med seg!

  ABUK

  Asker og Bærum Ungdomskorps (ABUK) er en ny type ungdomskorps som har tette samarbeidsbånd til skolekorpsene. Korpset ønsker å gi de eldste musikantene i skolekorpsene en ekstra mulighet til å spille både variert og utfordrende musikk.

  Hvert år deltar korpset i NM i janitsjar for voksenkorps, og har de siste årene ligget trygt plassert i det øvre sjiktet av 3. divisjon.

  Les mer om oss i følgende media:

  Hjemmeside: www.abuk.no

  Facebook: https://www.facebook.com/abukorps/

  Happy Feet

  Medlemmene i Happy Feet har har lang treningsbakgrunn, spesielt i klassisk ballett, men også i samtidsdans og jazzdans - så her danses det noe for enhver smak! Målet med kompaniet er å gi talentfulle og spesielt interesserte elever bedre utviklingsmuligheter gjennom egne undervisningstilbud og forestillingsprosjekter.

  Kunstnerisk leder for kompaniet, regi og koreografi: Rikke Finckenhagen Sandli

  Les mer om oss i følgende media:

  Hjemmeside: https://www.kirsti-skullerud.no/happy-feet/

  Facebook: https://www.facebook.com/happyfeetdansekompani/

  Instagram: @happy Feet_dansekompani

  Print

  Forestillinger

  Priser

  130.00 - 230.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender