Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Roosna & Flak: Prime Mover

  Fire dansere i et estisk-norsk samarbeid

  A: Kan jeg legge mitt hjerte for dine føtter?
  B: Så lenge du ikke skitner til gulvet. 
  - Heiner Müller

  Med utgangspunkt i det ovenstående sitatet av Heiner Müller åpner Bærum Kulturhus nok en gang for den estisk/norske koreografduoen Külli Roosna og Kenneth Flak. I en ny forestilling tar de for seg bevegelse som både årsak og virkning, frihet og uunngåelighet. Hva beveger oss i en verden hvor alle deler er i bevegelse? Hvordan finner vi vår egen vei i denne? Hvordan skaper vi mening?

  En «Prime Mover» er en impuls til å gjøre noe. Det er også den enorme maskinen vi er en del av, et maskineri av miljø, teknologi, historie, sanseinntrykk og drømmer. Publikum inviteres inn til et levende, pustende univers uten begynnelse og slutt, hvor lek og alvor smelter sammen, hvor tanke og bevegelse er en enhet.

  Støttet av: Norsk kulturråd, Fond for lyd og bilde, Eesti Kultuurkapital, Pärnu kommune, Kristiansand kommune, Vest-Agder fylkesommune.

  Medvirkende

  Konsept og koreografi: Külli Roosna og Kenneth Flak
  Dansere: Isabell Bartnes Johansen, Kenneth Flak, Külli Roosna og Rakesh Sukhesh
  Lyddesign og musikk: Kenneth Flak i samarbeid med Külli Roosna
  Softwareutvikling: Kenneth Flak
  Lysdesign og teknikk: Thomas Dotzler
  Dramaturgi og prøveleder: Thomas Falk
  Software-mentor: Marije Baalman
  Produsert av Roosna & Flak

  Foto: Tiit Lukk

  Samproduksjon: Bærum Kulturhus/Regional Arena for Samtidsdans, Endla Teater (Pärnu, Estland), Sõltumatu Tantsu Lava (Pärnu, Estland) og Scenekunst Sør

  Varighet

  1 time

  Rabatter

  Plukk og Miks: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

  ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen

  A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kortet kan kjøpe opptil 2 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Print

  Forestillinger

  Priser

  170.00 - 250.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender