Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Rødhette og ulven

  Friskt og sprudlende dukketeater for barn 2 - 6 år.

  Eventyrene er noe av det flotteste vi mennesker eier sammen! De er veldig gamle, men samtidig friske og sprudlende som om de ble skapt i går.

  I denne teaterversjonen ønsker Kjell Matheussen ikke bare gjenfortelle historien, men også gå tettere inn på enkeltpersonene og forholdet dem i mellom. – Det er jo da en historie virkelig begynner å leve! – Som for eksempel når Rødhette sitter på bestemors fang i begynnelsen av forestillingen, mens den gamle synger en vuggesang. Samtidig spekkes replikkene med humor, som for eksempel når Rødhette kommenterer bestemors sang med å si: ” Du synger så stygt bestemor, at det … at det nesten er pent!” Enda mer livlig blir møtet mellom ulven og Rødhette, der ulven foreslår at de to skal være kjærester. Samtidig planlegger han selvfølgelig å spise henne på et senere tidspunkt. ”Vi må jo tenke gjenbruk.”, er ulvens forklaring når han røper planen sin for publikum. Den som havner i ulvens mage er derimot bestemor, mens Rødhette unnslipper med nød og neppe.

  Hva som videre skjer, vil vi ikke røpe her, bortsett fra at Rødhette står igjen som stykkets helt. Riktig nok får hun god hjelp av barna, men sannerlig er hun modig! Så her blir det mye å glede seg over! – Skummel? Så absolutt ikke! Som alt fortalt, så er det humoren som dominerer.

  Varighet og anbefalt alder

  Varighet: 30 minutter
  Anbefalt alder: 2 - 6 år samt familier

  Kunstnerisk ansvar

  Manus, dukker, scenografi, regi og fremføring: Kjell Matheussen

  Hjemmeside

  Facebook

  Print

  Forestillinger

  Priser

  100.00 - 155.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender