• ARRANGØR: Øystein Fevang Holding

Queen sing-along med Øystein Fevang

Om du elsker å synge til Queens låter, er dette kvelden for deg

"Alle" fikk med seg årets første skoledag på Rud vgs., hvor korlærer Øystein Fevang og 240 elever spontant gjorde Bohemian Rhapsody som allsang. Til og med Queen, som delte Fevangs Facebookstatus med ordene: "We love this Queen singalong with Øystein Fevang in Norway".

Inspirert av gleden over å fremføre Queens låter som allsang, inviterer Øystein Fevang nå til en hel kveld hvor Queens beste låter synges … av publikum!!!

Bærum Kulturhus har bestilt ekstra sikring av taket, for de er redd taket kommer til å løfte seg. Med seg på scenen har Fevang både strålende musikere og solister, som skal bidra til å løfte allsangen til himmels. Om du elsker å synge til Queens låter, er dette kvelden for deg. Om du simpelthen bare ønsker en vanvittig stemningsfull kveld med Queens musikk, er det definitivt også kvelden for deg. Tekstene vises på lerret, så alt du trenger å gjøre er å ta med den stemmen du har, og glede deg til en allsangkveld ingen har hørt eller sett maken til.

-

Øystein Fevang har vært korlærer på Rud vgs. i 23 år. Samtidig har han hatt en betydelig karriere som musiker og dirigent, og ble i 2007 nominert til Grammy Awards.

Han har mottatt Norges Korforbunds ærespris, hatt egen TV-serie på NRK1 (Den syngende bydelen), har av organisasjonen Rotary mottatt utmerkelsen «Paul Harris Fellow» for sin innsats innen kulturfeltet, og har de siste 13 årene vært dirigent for Oslo Filharmoniske kor. I tillegg er Fevang en stor Queen-fan, og hans Queen-tribute er spilt over 30 ganger over hele landet, for over 30.000 publikummere. Syv(!) av konsertene har vært i Bærum Kulturhus.

1 time og 30 minutter