• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

PUST - Julero med seks stemmer

- Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning. Aftenposten

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk; sammen skaper de seks ulike stemmene en magisk, mektig og leken samklang som både bergtar publikum og gir senkede skuldre.

I 2019 reiser sekstetten på en lengre juleturné for tiende året på rad. Med sitt kritikerroste julealbum "Julero" og tradisjonsrike julekonserter har PUST for lengst sunget seg inn i nordmenns hjerter, og juleturnéen med det internasjonalt anerkjente vokalensemblet har etablert seg som en viktig førjulstradisjon for mange. I desember fyller PUST opp kirker og konsertscener i Sør-Norge og serverer sin meditative, stemningsfulle og evig beroligende musikk for nordmenn som ønsker julero. En konsert som gir deg garantert julestemning.

Aftenposten beskrev Julero som "et julealbum for evigheten" og inkluderte det på sin topp10-liste over tidenes julealbum som er et must å ha i platesamlinga di, i selskap med blant andre Elvis, Sinatra, Fitzgerald og Wesseltoft. PUST gjorde seg også bemerket som hovedgjester på Beat for Beat julespesial på NRK1 for noen år tilbake.

Her kan du se og høre PUST sin egen julehit live fra Beat for Beat: "I et lite hus".

Camilla Susann Haug (sopran)
    Anne Hilde Grøv (sopran)
    Elisabeth Anvik (alt)
    Jostein Hasselgård (tenor)
    Håvard Gravdal (baryton)
    Mads Iversen (bass)

1 time og 30 minutter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kort kan kjøpe inntil 2 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.