Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Sandvika barne- og ungdomsteater

  Prinsessen som ikke fikk klatre i trær

  Prinsesse Trine har bursdag, og arrangerer treklatrekonkurranse med bestevennene Pai og Bastian. Idet Trine sitter seirende i toppen av treet, kommer Dronningen stormende: Når prinsesser blir 10 år skal de ikke klatre i trær, de skal krones til kronprinsesser! Dronningen legger ned et forbud mot treklatring og sender Trine i kurs for å lære å te seg som en ordentlig og dannet prinsesse. På kvelden er det kroningsseremoni og Dronningrikets gode rykte hviler på Trines skuldre; men hva skjer når Pai lokker Bastian opp i treet og han plutselig ikke tør å klatre ned igjen? Vil Trine trosse den nye loven og hjelpe bestevennen ned fra treet, eller vil hun oppføre seg slik hun har lært at en ekte kronprinsesse skal?

  «Prinsessen som ikke fikk klatre i trær» er en morsom og nervepirrende forestilling som handler om å tøye grenser og våge å ta selvstendige valg.

  Manus og idé ved Merete M. Stuedal og Lisa Smith Walaas
  Musikk av Lisa Smith Walaas

  Passer for barn i alle aldre.

  Eventyrpakke
  Barna får mer ut av teateropplevelsen hvis de kjenner fortellingen fra før av, og er forberedt på hva de møter i teateret. Vi har derfor laget en Eventyrpakke til Prinsessen som ikke fikk klatre i trær, som kan brukes i en slik forberedelsene. Les mer om dette her.

  Hjemmeside:

  Varighet og priser:

  Værer ca. 50 min. Billettpris kr. 80,- for forestillingene  26. og 27. mai (gratis for ledsagere til barnehagegrupper).

  Print

  Forestillinger

  Priser

  145.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender