Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Kulturhuset Stabekk Kino

  Operaaften

  Opera og vinsmaking forenes med Italiensk, tysk og fransk opera og vin

  Operasanger Cecilie Rønning (sopran) har med seg Kjetil Støa (tenor), Ivar Anton Waagaard (klaver) og Jean-Yves Lingner (vinimportør).

  Cecilie Rønning er utdannet ved Statens operahøyskole og Barratt Due Musikkinstitutt. Hun jobber som freelancesanger og har hatt flere store roller. På den Norske Opera har hun sunget Musetta i La Bohème, Frasquita i Carmen, 1.dame i mini Tryllefløyten og Adele i Die Fledermaus. Hun er tilknyttet Norsk kammeropera, i tillegg til å være en av solistene i gruppen HMHC. Hun har turnert i inn og utland, blant annet i Kina (med TV-overføring til hele det kinesiske folk), Sverige, Slovakia, Polen, USA og Frankrike.

  Kjetil Støa har sin utdannelse fra Musikkonservatoriet i Trondheim, og ved Operahögskolan i Stockholm, og var solistpraktikant ved Den norske opera og ballett sesongen 2010/2011. Han debuterte som tenor i 2009 i rollen som Nils Lykke i operaen Olav Engelbrektsson av Sammero/Hoem ved Opera Trøndelag.

  Ivar Anton Waagard er 1. amanuensis i akkompagnement ved Norges Musikkhøgskole og er tidligere pianist ved Den Norske Opera, Teaterhøgskolen og Operahøyskolen. 

  Varighet

  3 timer inklusive pause

  Hjemmeside  

  Print

  Forestillinger

  Priser

  320.00 - 420.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender