Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: KGB dans & ballett

Nøtteknekkeren

For 18. gang setter KGB dans & ballett opp den tradisjonsrike juleforestillingen

For 18. gang setter KGB dans & ballett opp den tradisjonelle juleballetten ”Nøtteknekkeren” i Bærum Kulturhus, og igjen har de med seg Opus 82 til å spille musikken. Denne forestillingen danses til jul på alle de store scenene verden over. Ballettskolen er en stolt formidler av dette juleeventyret, og synes det er ekstra stas at det gjøres med levende musikk.

Dette er historien om lille Clara som får en nøtteknekkerdukke i julegave av sin gudfar Herr Drosselmeyer. På natten våkner Clara og oppdager til sin store forbauselse at stuen er full av mus og tinnsoldater som sloss. Midt i det hele er Nøtteknekkeren blitt til en levende prins som kjemper for livet mot den skumle Musekongen. Heldigvis, med litt hjelp fra Clara, overvinner prinsen Musekongen og tar med seg Clara til sitt palass. I palasset holdes det en stor fest for Clara og Nøtteknekkerprinsen hvor alle danser for det vakre paret.Tidlig om morgenen våkner Clara i stuen med Nøtteknekkeren i armene….. var det hele bare en drøm?

Nøtteknekkeroppsetningen til KGB dans & ballett har en sjarm og spilleglede du skal lete lenge etter å finne maken til. Kom og ta del denne i fantastiske juleopplevelsen!

Forestillingen 14. desember kl. 15:45 er en lukket forestilling.

Varighet

1 time og 45 minutter inklusive pause

Hjemmeside

Facebook

Print

Forestillinger

Priser

190.00 - 320.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender