Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: KGB Dans & Ballett

Nøtteknekkeren

Tradisjonsrik juleballett

For 16. gang setter KGB dans & ballett opp den tradisjonelle juleballetten ”Nøtteknekkeren” og for andre gang har vi med oss Opus 82.  Denne balletten danses til jul på alle de store scenene verden over. Ballettskolen er stolt formidler av dette juleeventyret til Bærums befolkning, og spesielt glade for å kunne gjøre det med levende musikk.

 ”Nøtteknekkeren” er historien om lille Clara som får en nøtteknekkerdukke i julegave av sin gudfar Herr Drosselmeyer. På natten våkner Clara og oppdager til sin store forbauselse at stuen er full av mus og tinnsoldater som sloss. Midt i det hele er Nøtteknekkeren blitt til en levende prins som kjemper for livet mot den skumle Musekongen. Heldigvis, med litt hjelp fra Clara, overvinner prinsen Musekongen og tar med seg Clara til sitt palass. I palasset holdes det en stor fest for Clara og Nøtteknekkerprinsen hvor alle danser for det vakre paret.Tidlig om morgenen våkner Clara i stuen med Nøtteknekkeren i armene….. var det hele bare en drøm?

Vår Nøtteknekker har en sjarm og spilleglede du skal lete lenge etter å finne maken til. Kom og del denne fantastiske juleopplevelsen med oss!

Varighet: 2 timer og 15 minutter inklusive pause

 

Nøtteverksted

Velkommen til Nøtteverksted. Alle barn i alle aldre kan komme for å se på kostymer, prøve tiara, sitte på tronen, tegne og knekke nøtter! I tillegg kommer selveste Herr Drosselmeyer innom for å fortelle eventyret om Nøtteknekkerprinsen og Clara. Verkstedet er på foajescenen og åpner 40 minutter før forestillingen begynner.

 

Hjemmeside og Facebook

KGB, Facebook KGB, Facebook Bærum Kulturhus

 

 

Print

Forestillinger

Priser

185.00 - 310.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender