Molly & Partner - Jeg vil heller danse på bordet

Musikalsk show for barn (3 – 10 år) og barnslige voksne.

Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen, inviterer til Familieshowet ”Jeg vil heller danse på bordet”. Molly & Partner er kjent fra NRK Radio Super og showet er basert på den fantastiske musikken fra den nye cdén, bundet sammen av mye tøys og tull. Målgruppen er barn fra 3 – 10 år samt barnslige voksne.

Molly & Partner har ikke bil, men de har både sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. De har ikke penger heller, men det pleier alltid å ordne seg. Nesten hver dag raser det nemlig ut masse godteri fra et hull i veggen bak sofaen. Godteriet bruker de til å bytte til seg alt de trenger. Seks egg og en liter melk for eksempel, for en pose seigmenn, en kålrabi for 4 sure skrikerunger, og en gang fikk de en stålampe(!) for en pose ostepopp og 3 melkesjokolader. Molly & Partner lover at livet blir totalt forandret for de som kommer og hører på.

Ærbødigst, Molly & Partner, eller som det står i selvangivelsen:

Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen.

en time

Hjemmeside