Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Mini Afrika

Musikkverksted tilpasset to aldersgrupper: 1 - 3 år - og 4 - 6 år

Gjennom lyd, farger, bevegelser og musikk skaper Raymond Sereba en sanselig og fascinerende opplevelse for de helt minste barna. I dette verkstedet vil de minste barna involveres og engasjeres gjennom bevegelse og rytmer. Som en fin avslutning på en reise inn i den afrikanske musikken, får barna også prøve å spille på instrumentene selv.

Sereba er musiker, danser og forteller. Han er fra Elfenbenskysten, og har vært bosatt i Norge siden 1983. Sereba har turnert for Rikskonsertene siden 1989 med en rekke ulike produksjoner både som soloartist og med ulike grupper og utøvere.

Medvirkende

Raymond Sereba er musiker, danser og forteller. Han er fra Elfenbenskysten, og har vært bosatt i Norge siden 1983. Sereba har turnert for Rikskonsertene siden 1989 med en rekke ulike produksjoner både som soloartist og med ulike grupper og utøvere. For Rikskonsertene har han også vært i Sør-Afrika på den verdensomfattende konferansen ISME og holdt workshop for barn og unge i Palestina. Raymond har bred erfaring som pedagog og har gitt en rekke kurs innen trommer og dans. Blant annet har han jobbet med de aller yngste både gjennom barnehageturneer og i forbindelse med Norsk Kulturråds Klangfuglprosjekt. Sereba har også jobbet som skuespiller og koreograf ved diverse oppsetninger ved bla.a. Nordic Black Theater og han er medlem av bandet Zikalo, som har gitt ut flere CD-er. Raymond har jobbet med Barnas verdensdager en årrekke, og med ulike verksteder og produksjoner.

PRODUSENT: Lene Gravlie: lg@rikskonsertene.no

Varighet

30 minutter

Målgrupper

- Forestillingen 26. april kl. 11 er beregnet for barnehager og barn i aldersgruppen 4-6 år.
- Forestillingen 27. april kl. 14 er for barn 4-6 år; og forestillingen kl. 15 er for barn 1-3 år.

Print

Forestillinger

Priser

100.00 - 155.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender