Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Lost Night

Danseforestilling med ironi og humor av Björn Säfsten

I Lost Night er temaet tap, men hvem som har tapt hva, eller når noe ble tapt, er usikkert. Og fordi språket er oppstykket og manglende blir det vanskelig å lytte. Men det er et sterkt ønske om å få det til.
De tre danserne er en flokk, men samtidig ulike individer, som i en abstrakt tilværelse forsøker å samle sine inntrykk, tanker og handlinger. Dessverre klarer ingen av dem å snakke tydelig til hverandre, i en forestilling med ironi og humor, dans, lyder, tekst og sang.

Björn Säfsten er en svensk koreograf som jobber innenfor ulike sjangre og med et hverdagslig bevegelsesmønster.

Varighet

1 time uten pause

Medvirkende

 

Idé og koreografi: Björn Säfsten i tett samarbeid med kunstnerisk team

Dansere: Sophie Augot, Alexander Gottfarb, Marianne Kjærsund

Musikk: Hans Appelkvist

Lysdesign: Susanna Hedin

Produksjonsprodusent: Anja Arnquist

Produsert av: Säfsten Produktion og Nordberg Movement

Støttet av: Svensk Kulturrådet, Stockholm Stad, Konstnärsnämnden

Samprodusert av: NorrlandsOperan, Residens ved Konstnärsnämnden, Arbeitsplatz Wien og MDT.

Hjemmeside

Rabatter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

Møt Glasgow-abonnement: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 3 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikkakort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikka-kort kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikka-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kort kan kjøpe inntil 2 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 300.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender