Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

For liten og for stor

Det holdes ikke mange kvalitetsrockekonserter for barn i alderen 3 år+. Med «For liten og for stor» har Trygve Kongshavn skapt et underholdende show for hele familien.

Med solide doser god humor og et inkluderende sceneshow med prompeputer, trylling, dansing og haren Oscar som ikke kan stå uten støtte, skaper Kongshavn og bandet god stemning i alle aldersklasser.

Og det er ikke hvilke som helst musikere som backer gitarist og vokalist Kongshavn: Snorre Kiil Saga (bass, sang). Eirik Kiil Saga (Piano, keyboard, trekkspill) Frode Eggum Have (trommer) Egil Clausen (gitar, mandolin, gitar) har erfaring fra kjente band som Karpe Diem, Truls, Maria Mena, Marit Larsen, Frida Amundsen og Trine Rein.

Med sin første utgivelse, “For liten og for stor”, lansert i november 2013, skapte Kongshavn en barneplate som fenget hele familien. Sangen «Æsj, bæsj, promp og fis» har slått spesielt godt an - både denne låta og albumet har hatt topplasseringer på iTunes.  Over 650.000 streaminger på Spotify sier også sitt.

I juni 2018 kom Kongshavns nyeste album: «Verdens snilleste barn». Singlene «Dele» og «Farfar, pappa og jeg» kom i 2017, mens «Bla-bla sangen» med Anders Bye (fra Bye og Rønningen) kom våren 2018.  

«For liten og for stor» har vært på God morgen Norge, i Nitimen NRK, og NRK Buskerud i forbindelse med konsertene.

Foto: For liten og for stor

 

 

Medvirkende

Trygve Kongshavn - Sang,gitar
Thomas Meyer Kongshavn - Gitar, sang
Snorre Kiil Saga - Bass, sang
Eirik Kiil Saga - Piano, keyboard, trekkspill
Frode Eggum Have - Trommer
Egil Clausen - Gitar, mandolin

Varighet og anbefalt alder

Varighet: 35 minutter

Anbefalt alder: Barn og unge i alderen 4-10 år

Hjemmeside og facebook

Anmeldelser

 

 

Print

Forestillinger

Priser

100.00 - 155.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender