Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Benjamin Fjellman

  On the lawn

  En danseforestilling av Casandra Simon og Benjamin Fjellman

  «Gressklipperen var tom for bensin, så jeg ble nødt til å klippe plenen med kjøkkensaks. Det tok tre hele dager.»

  I danseforestillingen On the lawn beveger vi oss i grenselandet mellom absurd-teater og samtidsdans. Ved hjelp av musikk og bevegelse forteller vi om en gressklipper som er tom for bensin, et kjøkken som oversvømmes av en vannspreder ute på plenen, to kråker i et eiketre og en vegg det kommer rare lyder fra. I dette landskapet utforsker vi det minimalistiske og det maksimalistiske, det tragiske, det komiske og det absurde – alltid med kontraster og ytterpunkter som utgangspunkt.

  On the lawn er en workshop-produksjon hvor vi improviserer og leker med det materialet vi har. Med On the lawn vil vi utfordre vår egen kreativitet og lære, samtidig som vi vil at skapergleden og fantasien skal inspirere publikummet til å tenke utenfor boksen i sin egen hverdag, være nysgjerrige og oppsøke nye kreative uttrykk.

  Prosjektet er støttet av Frifond.

  Medvirkende

  Koreograf og danser: Casandra Simon
  Lysdesign og audiovisuelt konsept: Benjamin Fjellman
  Stemme på bånd: Oskar Keller

  Musikk

  Suite VII in G Minor HV 432: Passacaille (Georg Friedrich Händel), Elegy for Albert Anastasia (Alvin Lucier), Symphony No. 3: Passacaglia - Allegro moderato (Krzysztof Penderecki), Melancholia VI (William Basinski), 4’33" (John Cage), Spring 1 (Max Richter), Dido & Aeneas, Z. 626: Act III, «When I am laid in earth» (Henry Purcell), Shaker Loops (John Adams), Glymistry (Alwin Nikolais), Requiem in D Minor, Op. 48: Sanctus (Gabriel Fauré)

  Varighet

  en time

  Print

  Forestillinger

  Priser

  15.00 - 15.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender