Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Kulturrådet, Akershus fylkeskommune m.fl.

  Kultur over grenser

  Kunst og kultur i europeiske støtte- og samarbeidsordninger

  Hvordan få bedre kjennskap til samarbeidsprosjekter i Europa og Norden, og hvordan lykkes med støtteordninger og søknader? 

  Kulturrådet, Forskningsrådet, DIKU, Bufdir, Nordisk informasjonskontor Norge, Norsk kulturforum og Akershus fylkeskommune har gått sammen om å arrangere konferansen «Kultur over grenser – Kunst og kultur i europeiske støtteordninger». Vi ønsker at norske søkere skal få bedre kjennskap til samarbeidsprosjekter i Europa og Norden, og hvordan de kan lykkes med støtteordninger og søknader. 

  Konferansen er en møteplass for alle som vil lære mer om europeisk kultursamarbeid og som ønsker å utvikle et prosjekt og/eller møte potensielle samarbeidspartnere.

  Konferanseavgiften inkluderer 2-dagers konferanse inklusiv lunsj. Før konferansestart inviterer Kulturrådet til frokostmøte: kl 09.30. Frokostseminar om EØS-midlene og samarbeid i Bulgaria. Frokostmøtet er gratis - men krever påmelding.

  En tre-retters konferansemiddag vil finner sted på Bærum kulturhus 23.januar - og vil være et ypperlig sted for å knytte kontakter og oppleve kunst og kultur fra Akershus fylkeskommune. Middagen starter med en mottakelse av EUs delegasjon til Norge. Konferansemiddagen betales separat.

  Konferanseavgift:

  Institusjon/kommune/fylkeskommune: kr. 1500
  Enkeltmannsforetak: kr. 800
  Konferansemiddag: kr. 550
  Priser er inkluderer MVA.

  Les mer om programmet og konferansen her

  Påmeldingsfrist er fredag 11. januar.

  Lenke til påmelding: HER

  Print

  Forestillinger

  Priser

  800.00 - 1500.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender