Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Asker og Bærum Ungdomskorps

  Konsert med ABUK

  Velkommen til konsert: ABUK med nye venner!

  Siden nyttår har ABUK hatt gleden av å gjøre et unikt samarbeidsprosjekt med musikanter fra skolekorpsene. Tanken har vært å gi ungdommene mulighet til å knytte nye musikalske og sosiale bånd, og å gi dem utfordringer ved å spille med et ungdomskorps på høyt nivå.
  Med dette ønsker vi også å sikre rekruteringen til ABUK framover.
  Hver helg siden nyttår har vi møttes for å øve inn et variert og spennende repertoar, som vi gleder oss til å presentere!

  Før pause vil ABUK spille en egen avdeling der vi presenterer stoff vi har jobbet med i høst. Etter pause vil resten av musikantene entre scenen for å spille en forrykende avdeling med variert filmmusikk fra ulike sjangere og epoker.

   

   

   

  Varighet

  2 timer inkl. pause

  Om Abuk

  Asker og Bærum Ungdomskorps er en ny type ungdomskorps som har tette samarbeidsbånd til skolekorpsene som er representert i korpset.
  Medlemmene er i alderspennet første år på ungdomsskolen til siste år på videregående.
  Korpset har som mål å jobbe på et høyt musikalsk nivå, og å gi de eldste i skolekorpsene ekstra utfordringer. ABUK er et naturlig naturlig bindeledd mellom skolekorpsene og voksenkorpsene. Likevel konkurrerer ABUK med voksenkorpsene i både NM og regionsmesterskapet hvert år. I NM har de de siste årene spilt i tredje divisjon, og i både 2017 og 2018 vant de 2. divisjon i regionsmesterskapet.
  I tillegg til å holde et høyt musikalsk nivå, ønsker ABUK også å være et sosialt og innkluderende korps. Hver høst reiser korpset på utenlandstur, med fine konserter og mye moro.

  Hjemmeside og Facebook

  Print

  Forestillinger

  Priser

  105.00 - 210.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender