Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Kleive & Kleives jul

  Favorittmusikk og varmende smaker

  Kom i den rette stemningen med Julie Kleive og Torfinn Kleives førjulskonsert på Foajéscenen.

  To blad Kleive, far og datter, i nært samspill med gode musikervenner der de fremfører egne låter, velkjente klassikere i nye arrangementer og julemusikk i nye drakter. I tillegg til sin favorittmusikk, byr Kleive og Kleive også på favorittmat etter konserten. Ingen strenger er stille i dette laget - velkommen til en lun stemningskveld i førjulstida.

  Julie Kleive er en sanger og låtskriver som beveger seg ubesværet mellom sjangre. Hennes sterke formidlingsevne og ujålete musikalitet har gjort henne til en ettertraktet sanger i vidt forskjellige musikalske kontekster. Hun har tidligere mottatt Bærum kommunes kulturstipend, og Budstikkas stipend for unge kunstnere. Julie er aktiv i mange prosjekter, og flere av hennes samarbeid har ledet til plateutgivelser og konsertvirksomhet i inn- og utland. Senest i 2018 kom plata «En hellig, alminnelig lek», en plate med André Bjerke-tekster tonesatt av Marcus Paus.

  I likhet med sin datter klarer Torfinn Kleive å skape unikt uttrykk med tangentene han velger å spille på. Torfinn Kleive har sin musikalske bakgrunn som sanger i blant annet Det Norske Solistkor, og Christiania mannskor. Gjennom de siste årene har han skrevet musikk til bryllup, jul og barnebarn i tillegg til å skrive arrangementer for kor og strykere - blant annet til Julies sanger.

  De to har hatt et samarbeid pågående i 29 år, uten å krangle en eneste dag! I år som i fjor har de med seg gode venner til å forme konserten til det den skal være - en julekonsert med alle de stemninger jula innebærer!

   

  Varighet

  Konsert: 1 timer og 30 minutter + mat.

  Rabatter

  Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikka-kort kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikka-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kort kan kjøpe inntil 2 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Print

  Forestillinger

  Priser

  170.00 - 445.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender