Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kultuhus

  Karius og Baktus

  Teaterforestilling for små og store barn fra 2 - 100 år

  Du må huske å pusse tennene dine, Jens

  De to morsomme og rampete tanntrollene Karius og Baktus lever sine glade dager i tennene til gutten Jens. Jens pusser aldri tennene sine og spiser bare loff med sirup på - favorittretten til Karius og Baktus! En dag får de i midlertidig smake på en annen virkelighet, da Jens får tannverk og må dra til tannlegen for å bore i hullene sine.

  ASK Scenekunst turnerer Østlandet rundt med den folkekjære fortellingen om de to tanntrollene. Med Thorbjørn Egner sin velkjente fortelling, og med originalmusikk av Christian Hartmann, får både barn og voksne stemme i og synge med til de kjente og kjære melodiene.

  Forestillingen passer for både små og store barn fra 2-100 år

  ASK SceneKunst er et teaterkompani opprettet høsten 2014. ASK består av profesjonelle skuespillere, dansere og sangere - alle med et stort ønske om å skape magi, glede og latter for barn gjennom musikk, dans og teater. Kompaniet skriver egen musikk og tekst, i tillegg til å bruke allerede kjente stykker.

  I september 2017 vant ASK SceneKunst tidenes første"Entreprenørskapsprisen i Musikkteater". Prisen ble delt ut på Musikkteaterhøyskolens 5-års jubileum på Chat Noir i Oslo. Dette er en pris som utgis årlig til norske entreprenører innen musikk, dans og teater. 

  Skuespillere:
  Karine Akselsen og Rebekka Nerhovde

  Varighet

  35 minutter

  Hjemmeside

  Facebook

  Print

  Forestillinger

  Priser

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender