Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Julero - PUST seks stemmer

La freden senke seg med vakker vokalstemning

Med sitt juleprogram lar de publikum synke inn i en fredfull og harmonisk verden av idyll og ettertenksomhet, med et svakt anstrøk av en leken uro som kribler under de lekre arrangementene og i enkelte av tekstene. Alle arrangementer er skrevet av gruppas egne medlemmer. De står også selv bak flere av de nye sangene som utfyller det ellers meget velkjente julerepertoaret med både alvor og glimt i øyekroken.

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk; sammen skaper de seks ulike stemmene en magisk, mektig og leken samklang som både bergtar publikum og gir de senkede skuldre. Ensemblet er kreative i sine tolkninger av egne og andres komposisjoner, inspirert av viser, jazz og folkemusikk. Høsten 2017 slipper de sitt femte album.

PUST har siden 2003 utgitt fire kritikerroste album som har høstet nominasjoner til både Spellemannprisen og CARA Awards (acapella-genrens Grammy). Høsten 2017 gir de ut sitt femte album på plateselskapet Grappa.

Vokalensemblet er kanskje mest kjent for sitt stemningsfulle julerepertoar, hvor Julero var en de mestselgende julealbumene i Norge i 2011 og ble kåret av Aftenposten som en av tidenes julealbum du bør ha i hylla di sammen med Elvis, Sinatra, Fitzgerald og Wesseltoft. Mange husker de også som deltagere i Beat for Beat julespesial på NRK1.

Gruppa har holdt konserter på flere norske festivaler som blant annet Olavsfestdagene, Prøysenfestivalen, Dølajazz, Polarjazz og Vestfoldfestspillene. I tillegg har de vært gjesteartist på internasjonale vokalfestivaler i Sverige, Danmark, Frankrike, Tyskland, Østerrike og Taiwan, og har delt scener med både Bobby McFerrin og The Manhattan Transfer.

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass). Håvard Hiller er fast lydmann for ensemblet.

Foto: Erik Hannemann

 

Varighet

1 time 30 minutter

Hjemmeside

Facebook

Rabatter

Plukk og Miks 2017/18: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-)

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 405.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender