Irsk aften med bandet Tradish

Irsk og keltisk musikk kombinert med god mat og drikke.

Siden utgivelsen av “Beyond the Borders” i 2010 har livet på veien bragt Tradish over store deler av verden. Irsk musikk hører selvsagt hjemme i Irland, men dens keltiske røtter kommer fra hele Europa, og utviklingen av denne musikken skjer i dag over hele verden.

Tradish har på en særegen måte klart å blande det gamle med det nye, innenfor irsk musikk. Det er noe med energien i irsk musikk, som gjør at den føles «hjemme» samme hvor en er. Ikke minst i Norge, der man fort kjenner igjen temaer og lyder fra norsk folkemusikk.

Deres siste album “Roots and Shoots”, består av både tradisjonelle, og nyskrevne låter.

Det blir også irsk/keltisk-inspirert mat og drikke å få kjøpt. Dette gjør du samtidig som du kjøper billett så se frem til en helaften med mat, drikke og god musikk.

Dere som ikke har kjøpt Irish Stew på forhånd, kan gjøre dette her. Drikke kjøpes under arragementet.

Ta kontakt med kaféen i Kulturhuset dersom dere har spesielle spørsmål knyttet til maten. E-post: marte.vindspoll@baerum.kommune.no

Dørene åpner og irsk aften starter kl 18:30, konserten begynner kl 20:00 og varer i 2 timer inkl. pause.

2 timer inklusive pause

Hjemmeside og facebook

YouTube video

Plukk og Miks 2018: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen