Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Ingar Helge Gimle

  Hei.. jeg trenger litt hjelp her jeg…

  Den ene dagen søker Ingar svaret på livet og tilværelsen i all verdens selvhjelpsbøker og hiver seg over boktitler som ”Hvor lykkelig går det an å bli?”, ”Sjef i eget liv”, ”Feel the fear and do it anyway” og ”Jeg er OK du er OK”. Den neste dagen tror han at han finner svarene nederst i en halvliter på en pub med gamle venner eller nye bekjente, før han på den tredje dagen har kjøpt seg opp på en mengde sportsutstyr og satser alt på at trening og en sunn livsstil skal få det til å løsne!
  Med stor humor og selvironi forteller skuespilleren og historiefortelleren Ingar Helge Gimle anekdoter med skråblikk på eget liv. Når en mann i femtiårene famler seg frem til stabilitet i tilværelsen ender han lett opp med å kjøpe seg motorsykkel uten å ta inn over seg at han egentlig ikke er så glad i høye hastigheter. I denne situasjonen tror han også at et treningsapparat eller fem fra TV-shop, vil bedre livskvaliteten betraktelig. I jakten på lykken erstattes også byleiligheten med et hus på landet, i troen på at frisk luft og stillhet skal få alt til å ordne seg…

  Etter et sju år langt svangerskap, er det nå ”forløsning” for Ingar Helge Gimles forestilling. En forestilling om Ingar Helge Gimles liv, som er en mangslungen historie, med mest moro og noe litt trist og alvorlig. Se frem til en morsom kveld med historier og betraktninger som garantert vil få deg til å nikke gjenkjennende til egne ambisjoner og tanker om alt du skulle og burde ha gjort.

  Et samlet anmelderkorps lot seg begeistre etter premieren og skrev blant annet:

  ”Beskjeden fyr i glitrende show!” (Mona Levin, Aftenposten)
  ”Vi lo så tårene trillet…” (VG –terningkast 5)
  ”Raust, sårt og solid!” (Dagbladet)

  Med: Ingar Helge Gimle
  Støttekontakt: Petter Næss
  Tekst: Ingar Helge Gimle og Petter Næss
  Produsenter: Thalia Teater og Pullman

  Varighet:

  80 minutter

   

  Print

  Forestillinger

  Priser

  165.00 - 390.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender