• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Hovedøen Slynger Julen Inn

Deilige cubanske rytmer og 100% ikke-korrekte versjoner av norske slagere!

I 2017 ga Hovedøen Social Club ut juleplaten "Slynger julen inn" som er en real medisin for å bevare sinnets munterhet når mørketiden er på vei. I november i fjor hadde de en forrykende julekonsert på Foajéscenen, og den ga mersmak. Nå kommer de tilbake! Musikken er en skikkelig kur mot vinterdepresjon med en dose vaskeekte eskapisme!

Hovedøens feiring av jula er kjemisk fri for dype og religiøse tanker, men til gjengjeld breddfull av sanger du ikke ante at du trengte å høre fra et musikalsk overflødighetshorn av cubanske rytmer, sprudlende arrangementer og Sergios sangtolkninger med sin meget innvandrede akksent: ”For julegråten vil han gjerne ha..!”

Vi får lystige og heftige salsa-versjoner av klassikerne På låven sitter nissen, Julenissen kommer i kveld, Sledetur og Bjelleklang. Og de litt nyere julehits All i want for xmas is you og Santa baby. Også Disney får et hysterisk morsom cubansk make-over utført av det nærmeste vi kommer Donald Duck her til lands; komponist & tusenkunstner Helge Sunde. Please enjoy Crispy Christmas Duck in salsa!

Medvirkende

Sverre Indris Joner – piano, kor, musikalsk ledelse, juleeffekter, guiro, maracas,perk.
    Sergio Gonzalez – sang, kor.
    Eduardo Cedeno – bongo, congas(5,10,12), timbales (12), kor.
    Jose Antonio ”Tony” Moreaux Charon – timbales, congas, campana, perk.
    Ole Marius Melhuus – bass.
    Erik Eilertsen – trompet.

to timer inklusive pause

Hjemmeside

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER
    Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.
    Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikka-kort kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikka-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.
    A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kort kan kjøpe inntil 2 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikka-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.
    ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.
    Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.