Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Herbie Hancock

Jazzlegende med toppband

Herbie Hancock til Sandvika for første gang: I tillegg til å være en av de mest innflytelsesrike jazzpianistene noen sinne, er den sympatiske amerikaneren også svært interessert og engasjert i sin politiske og musikalske samtid. Han har engasjert seg dypt i jazz- og musikkundervisning verden over, og ser det hele i sammenheng med å bidra til en bedre og mer fredfull verden. Han har også blitt utnevnt til UNESCO goodwill-ambassadør, en ære og oppgave han tar ytterst alvorlig og med den største entusiasme.

Hancock kommuniserer ikke bare en vei. Han har de siste årene rettet seg mer mot en yngre og moderne generasjon av musikere, samarbeidspartnere og produsenter, og dette viser seg også i hans nye besetning. I tillegg avslører Hancock at han liker å inkludere sine klassiske stykker på konsertene han spiller - og han har en god del å velge mellom, mannen som har signert komposisjoner som Maiden Voyage, Watermelon Man, Chameleon, Dolphin Dance og the Sorcerer. 

Dette er et helt nytt prosjekt fra en åpenbart engasjert Herbie, og selv om vi ikke vet detaljene rundt musikken fra dette nye ensemblet, er det ingen tvil om at legenden Hancock og denne stjernebesetningen garantert blir en stor konsertbegivenhet!

Foto:
Bilde 1: Douglas Kirkland. bilde 2: Abu Dhabi Jazz Festival.

Medvirkende

Terrace Martin - saksofonist og keyboardist, kanskje mest kjent som produsent for Kendrick Lamars To pimp a butterfly. Han har også jobbet med Puff Daddy, Stevie Wonder, Kamasi Washington, Lala Hathaway, Robert Glasper, Snoop Dogg og Wiz Kalifa. 

Trevor Lawrence Jr. på trommer er en av de mest brukte session-trommeslagerne de siste 20 årene og har bl.a. spilt med Macy Gray og Stevie Wonder m.fl. I tillegg til jazz gjør han også mye hip hop og R&B. Han produserer også album for andre, og har siden år 2000 vært nominert til Grammy alle år!

James Genus på kontrabass og el-bass har også spilt med et utall av artister opp gjennom sin karriere, Michael Brecker, Chic Corea, Brandford Marsalis, Michel Camilo etc. Han har også vært fast bassist i The Saturday Night Live Band siden 2000.

 

Hjemmeside og Facebook

Film

Varighet

2 timer uten pause

 

Print

Forestillinger

Priser

1030.00 - 1540.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender