• FÅ BILL!
  • ARRANGØR: Kalkmølla Kulturstasjon

Henning Kraggerud og Christian Ihle Hadland

Romanser til folket

Fiolinist og komponist Henning Kraggerud og pianist Christian Ihle Hadland er av landets ypperste klassiske musikere. Begge er etterspurte solister med hele verden som konsert-arena. Det er den sobre og intense klangen, en fullstendig lidenskap for musikken og en genuin kvalitet i spillet som alltid gjør det til en stor opplevelse å høre disse to musikerne. På programmet står romanser av Beethoven, Dvorak og Svendsen.

Hjemmesideadresse: www.kulturstasjonen.no

Foto Christian Ihle Hadland: Kim Laland

Foto Henning Kraggerud: Robert Romik

Abonnement Vår 2019

Kjøp billetter til alle seks konsertene samtidig, betal for fem. Kjøp dine billetter her: Kalkmølla Vår 2019. Dette "6 for 5"-tilbudet kan kun kjøpes via denne lenken. Tilbudet gjelder frem til 17. januar 2019 eller så lenge det er billetter igjen til alle seks konserter.

2 timer inklusive pause