Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Hege Haagenrud - Struggle by proxy

  Hvem har rett til å fortelle en historie?

  Kan kunsten etterligne alt og alle? Eller er det noen grupper – eller temaer – kunstneren, dansen, ikke kan berøre? Vi lever i en tid da identitet har blitt politikk, og noens identitet er synligere knyttet til deres kropp enn andre. Kan man for eksempel i dans etterlikne kroppsspråket til et menneske med nedsatt funksjonsevne?

  Med dokumentarismens grep manøvrerer Hege Haagenrud seg gjennom en undersøkelse av hvor langt hun som koreograf kan gå inn i et annet menneskes sårbarhet. Hun har en fasinasjon for det ufrivillig eksponerte, det vi ikke vedkjenner oss at fremkaller både skam og ubehagelig tiltrekning. I denne forestillingen følger hun spørsmålene om man, ved å iscenesette andres dysfunksjon, kan tråkke over i det etisk betenkelige, ved å dra andre med seg, helt enkelt. Og hjelper det at forestillingen beskriver hendelsene med et blikk rettet mot henne selv, slik at det kan gå i koreografens disfavør?

  Støttet av Norsk Kulturråd, FFUK, Fond for lyd og bilde, Fritt Ord og Dramatikkens Hus/
  Co-produsert av Bærum Kulturhus – Senter for Dans

  Foto: Siren Lauvdal

   

   

  Rabatter

  Plukk og Miks: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

  ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen

  Budstikkakort: 25% rabatt. Innehavere av A-kortet kan kjøpe opptil 2 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Nodakort: Innehavere av Nodakortet kan kjøpe opptil 2 billetter til kr. kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-) per billett. Kortet  fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Medvirkende

  Koreograf: Hege Haagenrud 
  Dans: Stian Danielsen, Ole Kristian Tangen og Karen Lynne Bjerknesli 
  Dramaturg: Gry Ulfeng 
  Komponist: Rebekka Karijord 
  Lyddesigner og produsent: Øyvind Mathisen 
  Lysdesign: Norunn Standal 
  Mentor: Dan Daw

  Varighet

  50 minutter

  Hjemmeside og facebook

  Print

  Forestillinger

  Priser

  150.00 - 295.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender