Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum kulturhus

A Gospel Celebration

Gospelgalla 2019: Ingrid Arthur, 200 korsangere og band ledet av Martin Alfsen

Den 10. mars 2019 kl 19.30 inviteres det til stor gospelfest i Bærum Kulturhus. Med nærmere 200 dyktige korsangere og solister, et stort band med blåserrekke, og den amerikanske gospelstjernen Ingrid Arthur borger det for svingende feststemning i Bærum Kulturhus.

Dirigent og konferansier Martin Alfsen runder 60 år vinteren 2019, og ønsker at feiringen skal stå i gospelens tegn og har på grunnlag av dette satt sammen programmet «A Gospel Celebration».

Ingrid Arthur var hovedattraksjon også på den første gospelgallaen i Bærum Kulturhus i 2015, og det den gang utsolgte huset fikk møte et fyrverkeri av en sangartist. Ingrid Arthur har vært en av vokalistene i The Weather Girls (It’s raining men), og har også turnert verden rundt som sanger med det berømte orkesteret til James Last.

Reflex er et av skandinavias mest kjente gospelkor, og har gjennom sin karriere helt tilbake til tidlig 80-tall spilt inn 23 album, turnert over hele Europa og opptrådt i utallige TV produksjoner.

Classic Reflex er satt sammen av tidligere Reflex-sangere i forbindelse med ”A Gospel Celebration”. Klassisk Reflex-repertoar med originale solister blir deres bidrag til gospelfeiringen.

KOR-90 fra Gjøvik/Toten distriktet er kjent som ”Innlandets Gospelkor”. Koret har spilt inn fire album med bl.a. Trine Rein, Inger Lise Rypdal og Gaute Ormåsen som solister. Stjernekampvinner Knut Anders Sørum var medlem, og en av de ledende solistene i Kor-90, fram til han satset profesjonelt på musikken.

The YMCA Oslo Community Choir består av 70 sangere og ble startet i 2008. Koret har siden starten turnert i Sør-Afrika, USA, Italia, Spania og Montenegro. I 2015 CD-debuterte koret med albumet ”Stjerneskinn”.

Fredrikstad Gospelkor ble startet i 2014 og består av 50 sangere. Koret har satt gospel på kartet for alvor i Østfold med flere store produksjoner de siste årene, ofte i samspill med lokale artister som Marianne Antonsen og Odd René Andersen.

Martin Alfsen er dirigent, låtskriver og musikkprodusent. I forbindelse med 60-års jubileet kommer han med boka ”Dirigenten – musikalske og mindre musikalske minner”. Konserten ”A Gospel Celebration” er også en personlig reise gjennom musikken som har inspirert ham aller mest i livet og karrieren.

 

 

 

Varighet

2 timer og 15 minutter inklusive pause

Hjemmeside

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 395.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender