Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Giovanni Guidi Trio

Vakker, original og lyrisk triojazz med stor dybde.

Trioen serverer vakker, original og lyrisk triojazz med stor dybde. - Bobo Stenson og Bill Evans dukker opp som referanser. Guidi er en tekniker av rang, men aller viktigst er det at han har mye å melde, sine unge år til tross. En hører fra første anslag at her snakker vi om ekthet og inderlighet og en dyp vilje og evne til å formidle noe substansielt. Når så Lobo og Morgan tilhører den samme ligaen så må dette bare bli bra.

På albumet «This is the day» står ettertenksomme, abstrakte ballader, med stor indre spenning i fokus. De låtene har Guidi skrevet selv, mens Lobo har skrevet én, samt at vi får unike møter med standardlåtene "I´m Through With Love", og den cubanske klassikeren "Quizás". Quizás, som Nat King Cole gjorde verdensberømt, har antakelig aldri blitt spilt saktere, og mer inderlig.

Noen kjenner kanskje til Guidi for hans samarbeid med den aller største italienske jazzlegenden, trompeteren Enrico Rava. Guidi medvirka blant annet på Ravas hyllest til Michael Jackson, "Rava on the Dance Floor".

Vil du gi deg selv en hyggelig og herlig overraskelse, anbefales "This Is The Day" på det aller varmeste.

Trioen består av: Giovanni Guidi – Piano [IT],  João Lobo – Trommer [PT], Thomas Morgan – Bass [US]

Hjemmeside: GiovanniGuidi

Varighet:

2 x 45 minutter med pause

Facebook:

Rabatter:

Plukk & Miks 2015/16: 30% rabatt. Vi har samlet alle konserter og forestillinger som Bærum Kulturhus programmerer til en stor kulturpakke. Kjøp billetter til minst fire konserter/forestillinger samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris. Kan kun kjøpes fra denne lenken: Plukk & Miks

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-)

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 305.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender