Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Øystein Fevang

Genesis med Tony & the Banks

Ny tributekonsert fra Øystein Fevang

Musikeren og den Grammy-nominerte dirigenten Øystein Fevang, har tidligere gjort seg bemerket med sine store tribute-konserter til bl.a. Elton John, Supertramp og Queen. Til tross for at Fevang har vært Genesis-fan siden 1977, har han etter eget utsagn «ikke tort å ta i Genesis før nå, av den enkle grunn at jeg ikke har vært klar, og heller ikke har funnet de riktige musikerne».

Nå har heldigvis Øystein Fevang funnet sine favorittmusikere, og Tony & the Banks hadde sin debut på hovedscenen på Holmestrand Kulturfestival i juni 2018, og Jarlsberg Avis hadde følgende overskrift i sin anmeldelse: "Må ha lagt sjelen sin i det". Og i oktober spilte de for et utsolgt Herr Nilsen.

Foruten Fevang, som spiller keyboards, består «Tony and the Banks» av Leif Ovesen, Håvard Caspersen, Espen Hauge og Rolf Kristensen.

Låtene på denne konserten er først og fremst hentet fra Genesis’ tidlige periode, med legendariske låter som «Watcher of the skies», «The Cinema Show» og «Firth of fifth». Men du får også høre mye fra det glimrende albumet «And then there were three …» (1978), og hitlåter som «Mama» og «Turn it on again».

Dette er konserten for deg som liker den store symfoniske rocken som utviklet seg på 70-tallet. Genesis og andre band som Yes, ELP, Pink Floyd og King Crimsom, skapte en helt ny stil - progrocken. Skamløst blandet man kunstmusikk og symfoniske elementer inn i rocken. Og fremst blant disse kreative bandene stod Genesis hvis musikk holder seg like godt fire tiår etter.

Tony & the Banks har lagt sjelen sin i å gjenskape Genesis’ mektige lydbilde. Her er både Mellotron og el-flygel, Taurus basspedaler og doble gitarer.

Medvirkende:

Øystein Fevang: keyboards
Leif Ovesen: trommer
Håvard Caspersen: gitar
Espen Hauge: bass
Rolf Kristensen: vokal
Lyd: Ove Borgersen

Varighet: 2 timer.

Print

Forestillinger

Priser

375.00 - 375.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender