Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Olss Begeistring

  Gå for seier i eget liv!

  Et annerledes foredrag innen selvledelse

  Vibeke Olss er tilbake på Lille Scene med foredrager "Gå for seier i eget liv".

  Det er det du gjør i dag som avgjør hva du skal se tilbake på i morgen. Er du på rett vei?

  Spiller du på lag med deg selv?
  Setter du deg selv på dagsordenen?
  Når sendte du deg selv sist på service?

  Et annerledes foredrag innen selvledelse, om hvordan du med enkle grep kan endre tenkemåte, væremåte, holdninger og få motivasjon til å oppnå mer av akkurat det du ønsker i ditt liv.

  Begeistringstrener Vibeke Olss har bred erfaring og kompetanse innen selvledelse. Hun lever etter de samme prinsippene som hun lærer fra seg, og har klart å endre livet sitt endret livet sitt til å bli en positiv energibunt med masse livsgnist. Hun jobber dessuten som mentaltrener for idrettsutøvere. Ved bruk av en rekke effekter som for eksempel fargerike plakater, rare briller, kongler og sitroner, holder hun inspirerende seminar.

  Sagt om Vibeke:

  Vibeke Olss tør å by på seg selv. Gjennom hennes ærlighet, humor og sårbarhet er det lett å kjenne seg igjen. Alle har godt av en dose med Olss Begeistring!

  Mye energi, modig, fargerik, troverdig, tilstede, morsom, ydmyk, klok, verdifokusert, tydelig, gledesspreder, positiv, selvinnsikt, ærlig, smittende energi, engasjert, sprudlende og inspirerende, god til å formidle, et levende C-vitamin.

  Total varighet: 105 min.
  Hjemmesideadresse: www.olss.no

   

  Print

  Forestillinger

  Priser

  265.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender